Stagefight-workshop

Stagefight Sweden bjuder in till en helg fylld med fysisk träning,

välkända filmfighter och glada tillrop!


Under ledning av våra lärare kommer nybörjare och erfarna att få lära sig att analysera och genomföra berörande fighter från välkända filmer med syfte att få en förståelse för karaktär och berättande inom dramatiserat våld. Med säkerhet som grundförutsättning kommer deltagarna att steg för steg få ta sig an dramatiken och berättandet i flera våldsamma filmscener för att slutligen kunna genomföra och till och med anpassa fighterna.


Våld är ett kraftfullt dramaturgiskt redskap om det används på rätt sätt. Under workshopen kommer vi att utforska vad som motiverar karaktärer till att ta till våld och vad våldet sedan tillför historien och karaktärerna. Efter workshopen kommer deltagarna att ha en ökad förmåga att förstå och gestalta dramatiserat våld.


Workshopen innehåller två nivåer, en för nybörjare och en för erfarna, och tre olika vapenkategorier: obeväpnad, bredsvärd och värja.


Pris (workshopavgift inklusive försäkring): 1200 kr

Medlemmar i SFS: 900 kr (25% rabatt)

Introduktionspris till förstagångsdeltagare på en SFS/NSFS workshop: 600 kr (50% rabatt)


Kontakta workshop@stagefightsweden.se för mer information och anmälan.


Lördagen den 25:e april är sista anmälningsdag, men vi ser gärna att ni anmäler er så snart som möjligt, helst före den 20:e april. Om ni vill ha hjälp med boendearrangemang, måste ni anmäla er senast den 19:e april!


Mer information finns även på facebook-eventet.